Tataki av indrefilet
VG.no
VG.no
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Indrefilet av okse
  •  
  • Marinade
  • 1/2 dl soya (Kikkoman)
  • 1/2 dl mirin (japansk riseddik)
  • 3 ss frisk presset lime
  • 3 ss olivenolje (kaldpresset)
  • 1/2 sjalottløk (finhakket)
  • 1/2 ts sukker
  • salt
  •  
  • Tomatkompott
  • 1 ss matolje
  • 1 sjalottløk
  • 1 1/2 cm skrellet ingefær
  • 1 ss tomatpuré
  • 4 ss balsamicoeddik
  • 4 tomater
  • 1/2 dl god olivenolje
  • 2 ss ristede pinjekjerner
  • gressløk-strå

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.