Tantes iskake
martinecarstensen
martinecarstensen

Tantes iskake

  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 pk. havrekjeks ( Bixit original)
  • 6 egg
  • 6 dl sukker
  • 2 dl kremfløte
  • 2 pk. Tine kremost naturell

Instruksjoner

    1. Skill eggene og pisk eggehvitene og sukker stivt i en bolle
    2. Pisk eggeplommene og kremosten sammen i en annen bolle
    3. Kremfløten piskes til krem
    4. Bland alt forsiktig og godt sammen til et fint fyll
    5. Knuts kjeksen og ha halvparten i bunnen av kakeformen
    6. Ha fyllet oppi formen og strø resten av kjeksen på toppen
    7. Sett kaken til frys i minst ett døgn
    8. Ta kaken ut 10-20 minutter før servering og serveres friske bær

    Detter er en stor oppskrift så det går helt fint å lage halv oppskrift.

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.