TwitterFacebookGoogleE-postSkriv utLik dette. Så fikk jeg servert «Fish & ships» innpakket i avispapir med eddik og mayo i London og ble forelsket på ny på Brygga i Bergen
Hvor utrolig lite et tall på en vekt forteller om verdien til et menneske, og hvor forsvinnende lite en klesstørrelse forteller deg om livet til den personen du ser foran deg
verdenskrig overtok Ålesund rollen som den byen i Norge som produserer mest klippfisk. Bacalao er også mye brukt i den norske handelsflåten, og kan klassifiseres som norsk skipskost på 1900-tallet. La det trekke i 3-4 timer
Rundt omkring ligger solkremer i alle slags tall og farger. ca 7,5-8,5 dl siktet hvetemel. Sett ovnen på 190 grader, over- og undervarme. ca 7,5-8,5 dl siktet hvetemel
Overfør smør- og sukkerblandingen i en stor bolle. Det har jeg ihvertfall i vakre Ålesund. Idag finner du meg i Ålesund på disse steder, hvor jeg pynter cupcakes med Manuelas kakeserie i samarbeide med Møllerens
Salt - pepper. Salt - pepper. Sosekjøtt, kjøtt i mørke eller småsteik - denne 80 talls retten har mange navn, men det spiller ingen rolle, denne maten smaker utrolig godt, men det er mat som krever litt tid da kjøttet trenger lang koketid. 8-10 sjalottløk (eller tilsvarende vanlig løk i båter). 4-5 ss smør. 5-6 ss hvetemel. 8-10 dl kraft. 1 1/2 - 2 timer til kjøttet er helt mørt. 8-10 sjalottløk. 4-5 ss smør. 5-6 ss hvetemel. 8-10 dl kraft
-) Dette er såklart cirkaberegninger, basert på tall fra kostholdsplanleggeren. -) Noen av aminosyrene kan kroppen lage selv, mens noen må vi tilføre gjennom kosten - altså spise dem
Kosemat eller forrett, litt 70 talls og ikke minst enkelt og godt. 3-4 dl hvit saus (oppskrift her lag halve oppskriften, men sløyf egget). 3-4 dl hvit saus
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.