Tilsett olje og vann og elt alt godt til en smidig og fast deig. La den heve tildekket og lunt i 30-40 min. Deigen er til 1 stor pizza som dekker et helt brett. Det er nok til 4-6 personer. 30-40 min Deigen er til
Kok til de er helt møre. Rør inn osten til blandingen er smidig. Fres hvitløk, sjalottløk, stangselleri, gulrøtter og purre i litt olivenolje til det er blankt
Muffins er en favoritt, både som dessert og til lunsj. Oppskrift til 4 store Muffins (de var veldig gode så lag gjerne dobbel porsjon ). 1 egg piskes til eggedosis (om du vil kan du ha i litt sukrin eller annen søtning )
Tacopizza, jeg trodde aldri det kom til å skje. Vi har fått en ny favorittrett til helgens kosemat. Jeg var i utgangspunktet noe motvillig til å blande de to ulike rettene med hverandre, men heldigvis så brast uviljen
I dag hadde mannen lyst på noe godt snaks til lørdagskos. Så smaker du til med salt og chilli. Og da har man god ostechips med smaksrik dip til kvelden
Purren skjæres opp og stekes på svak varme til myk, tilsett et beger rømme eller creme fraiche. Varmrøkt peppermakrell fra Knutstad og Holen, med kremet purreløk og eggetoast
Denne oppskriften gir to store pizzaer, så har du nok til. Tidligere i uka lagde jeg denne tomatsausenog helte over på glass - akkurat nok til mine to pizzaer
Tomatene kjøres i foodprosessoren til de blir en jevn saus og tilsettes i pannen. I mens tilsettes sausen noen skjeer creme fraiche, etter hvor sterk du vil ha den
Smak til med salt og pepper. 200 g kjøttdeig50 g småkuttet bacon1/4 rødløk2 ss Tacosaus(uten sukker)1 ss rømme1/2 ss kapers(kan utlates)smør til stekingsalt/pepperStek kjøttdeig, bacon og oppkuttet løk i smør
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.