Orientalsk tabbouleh er en fantastisk god og frisk semulegrynsalat. Den kanskje mest kjente versjonen av tabbouleh i Norge er den som kommer fra Syria og Lebanon og lages med bulgur
Det synes å være enighet om at tabbouleh har sin opprinnelse i det vi i dag kaller Libanon. Å hevde at en tabbouleh skal inneholde bladpersille, bulgur og tomat er heller ikke kontroversielt
TABBOULEH AV BULGUR MED SOMMERSQUASH OG EDAMAME. Bland alle tre ingredienser inn i bulguren sammen med resten av ingrediensene, og smak på den ferdige tabbouleh
Tabbouleh är den libanesiska salladen med bulgur och massor av persilja. Här är bulgur utbytt mot härligt tuggigt matvete, och en burk svarta bönor får åka med för att ge en matigare sallad
Tabbouleh er opprinnelig en salat fra Midt-østen og lages av couscous eller bulgur. Denne retten er veldig god å servere kald, så du kan lage den noen timer i forveien og det går veldig kjapt å lage dette
Kyllingtagine med Tabbouleh. Lag Tabboulehen. Tabbouleh med couscous. Kyllingtagine med Tabbouleh. 1 boks hermetiske tomater1 dl olivenolje1 ss soyasuas4 hvitløkfedd, finhakket1 ts frisk ingefær, finhakket1 ss paprikapulver1/4 ts kardemommekjerner, knuste eller 1 ts malt kardemomme1 ts spisskummen1 ts kanel1 kanelstang1 ss tørket koriander 1 ss tørket persille2-3 ts salt1 ts pepper1/2 dl appelsinjuice2 ss (brunt) sukker (eller mer)---Tabbouleh er en rett fra Midt-Østen, en arabisk salat av bulgurhvete, som passer til stekte retter av kjøtt og fisk eller som en egen rett med brød til
Det ble fisk til middag idag. Er veldig glad i strøm torsk som er ferdig filet uten skinn og bein. Bare å legge i formen og ha på litt godt på toppen og steketiden er kun 12 minutter
Tabbouleh, hummus og grilled gulrøtter. Vi er inne i en skikkelig hummus-periode om dagen. Så da sola tittet fram i dag, grillet vi små, søte gulrøtter, og hummus passet perfekt som dip til
TABBOULEH. Vi er stort sett alle kjent med en til tider hektisk hverdag. Her kommer tre kjappe lunch/mellommåltider som er enkle å tilberede og laget på under 30 minutter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.