Heisann, og god søndag til dere ❤ Håper dere har hatt en fin helg så lang, her i Oslo skinner solen så da får man bare komme seg ut å nyte den så lengeden varer
Bruk enstavmikser og kjør gjennomsjokoladekremen så den blir jevn og glinsende. Tiden er så ettertraktet at vi hver eneste dag jager avgårde for å rekke mest mulig for å få tid til alt det andre
Brødene stekes ofte i bakerovn, men de kan også stekes på takke eller i panne. Jeg blir faktisk litt ærbødig av å steke noe på takke fordi det er så tradisjonsrikt, og for meg er det noe ganske nytt
Nøtter er ikke alltid botanisk sett nøtter, men vi omtaler de allikevel som det. Nøtter er næringsrike - de inneholder proteiner, sunt fett, vitaminer, mineraler og antioksidanter - så nøtter bør vi absolutt spise
Matvarene kjem til oss i sesongar, og sjølv om matvareprodusentane og butikkane er flinke til å styre logistikken for oss, så er det å kunne ta vare på sine eigne råvarer ei veldig tilfredsstillande kjensle
I dag kommer som lovet noen ord om hvordan jeg knipset bilder av vakre lille nevøen min da han ble døpt, i tilfelle du har lyst til å ta samme type bilder
Ved å varmebehandle nøttene blir nøttesmaken forsterket. Du kan bruke de nøttene og frøene du ønsker. Ha nøttene i en tørr stekepanne på ganske svak varme, del gjerne porsjonen i to sånn at nøttene blir ristet skikkelig
Julebaksten er endelig i gang. i dag dukket det opp gyldne cookies og kakemenn på kjøkkenet. Sammen med litt julemusikk ga dennebakingen meg skikkelig julestemning
Poteten har vært fast kost på middagstallerkenet til nordmenn i en årrekke. Fin til bakst som lefser og lomper, steking, mos, stappe og i gryteretter, ypperlig til lutefisk og juletorsk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.