Kok opp vineddik og sukker og avkjøl, tilsett honning, knuste einebærog finraspet ingefær. En velsmakende og litt annerledes julesild som kan lages av kryddersild eller sursild
Syltet kål , svensk pizzasalat. Jeg har brukt 2 små hodekål1/2 papairka1 chilli5 fedd hvitløk1 ss hjemmelaget italiensk krydderblanding (Oppskrift finner du her)2 ts timian2-3 ss rapseoljeBland alt, og trøkk det tett tett oppi glassene
Jeg har brukt den på salat, taco, hamburger, brødskiva med leverpostei og grillet kjøtt. Sikkert et hav av oppskrifter på dette, men denne er super enkel og så god
Disse veggibollene har jeg laget i andre varianter før, men aldri med denne paneringen. Imens dette koker kjører du ingefær, dadler, gurkemeie og havregryn i en kjøkkenmaskin til det blir nesten helt oppkuttet
Dette er jo så utrolig godt med krem og is. hehehe Fyll de kokte glassene fulle med delte plommer. Jeg deler dem i 2 og tar ut steinen med en skje. 5 dl hvit eddik 7%600 gram sukker1 ss finhakket fersk ingefær1/2 ts malt nellikVarm opp det til det blir rykende varmt, og sukkeret er helt oppløst
Ha hel løk sammen med en kanelstang i et sterilt syltetøyglassog hell over laken. Jeg hadde en del løk til overs som jeg hadde i et mindre glass uten kanelstang, men med en finkuttet chili og en klype hele spisskummin
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.