Hei, og god søndag til dere ~håper det står bra til. Her i Oslo laver det ned med snø, er ganske lei av glatt føre så får håpe det blirmindre glatt nå da
Det er ikkealltid så lett å velge hva man skal ha til. Man har allerede bestemt seg for å lage noe av reint kjøtt som svin, kylling, kalkun, fisk eller skalldyr, men hva skal man velge å ha til
Ha over ønsket topping og nyt umiddelbart. Bland sammen alle ingrediensenetil grøten i en liten skål. Dekk skålen med et lokk eller plastfolie og sett den i kjøleskapet til neste morgen
I det siste har jeg laget havregrøt over natten, eller "overnight oats" som det kalles på engelsk, en kald yogurtbasert grøt som praktisk talt lager seg selv og er perfekt nå på sommeren
I det palestinske kjøkkenet er varianten med den billigarelammekjøttdeiga oftast å finne på grillen på gatekjøkken og små, uformelle matutsal langs vegane
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.