Preheat oven to 500 degrees F. Remove the stems from the cauliflower and cut into chunks, Place the cauliflower into a food processor and pulse it until it resembles the texture of rice
In a medium-sized bowl, whisk together the flour, baking soda, cornstarch, and salt. In a large bowl, beat together the cooled melted butter and the sugars with a hand-mixer for about one minute
sukker og glutenfri. Godis og kaker. Vanligvis bruker jeg helgene til å bake opp ting til bloggen, men som dere nok har skjønt har jeg ikke hatt mange helger i det siste
og hans måte å helsteke kylling på. Mye smak i urter og bacon. salt og pepper. (kok blomkål mør, mos med stavmikser, ha i smør og fløte, salt og pepper til ønsket smak og konsistens)
Godis og kaker. Allerede etter jobb i dag reiser jeg nedover til Danmark og årets første konfirmasjon. Og etter det går egentlig kakefestene slag i slag
KLIKK PÅ BILDET så kommer du rett inn til Youtubes oversikt over det de har om og med scampi. Søker du på scampi på Google, Instagram eller Youtube, vil du få opp tusenvis av sider med Norsk sjøkreps, og ditto med Shrimp scampi
Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on StumbleUpon (Opens in new window)Like this
Ingredients 1 cup + 2 tablespoons cake flour 1/2 cup unsweetened cocoa powder 1 1/2 teaspoons baking soda 1/4 teaspoon salt 1/2 cup butter, softened 1 cup sugar 1/2 cup dark brown sugar 2 eggs 1 1/2 teaspoons vanilla extract 1/2 cup Greek yogurt 1/2 cup hot coffee 3
Det meste av feberplagene og tettheten i nese og hode er borte, så nå er det stort sett bare en litt kjip hoste om å gjøre før jeg vil ærklære meg selv helt frisk
Hei til søndag og strålende sol. Enkel å lage er den også, det som tar tid er kokingen. Utgangspunktet er Hellstrøm sin oppskrift, men har trukket fra og lagt til slik at smakene passer oss bedre
T. h. e. o. r. i. g. n. f. t. Y. k. s. p. u. d. ,. a. y. w. c. v. l. -. R. m. b. “. W. D. ”. 1. 7. 3. A. P. –. ‘. M. q. ’. x. C. E. H. G. 4. I. B. 9. 8. 6. ½. 0. S. 5. 2. V. F. U. K. O. N. Z. J. (. ). +. L. d g. t h
Click to email (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Like this
Noen ganger trenger man bare et ekstra piff i hverdagen, og istede for å ty til koffein (my guilty pleasure) eller sukker finnes det heldigvis andre, sunnere og mer effektive alternativer
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.