Svinerullade med rotfrukter og erte/basilikumpuré Indrefilet av svin er glimrende å fylle med snadder. Her er en variant med rosinsennep og basilikumblader, men du kan bruke steinsopp, tapenade, spekeskinke, soltørket tomat,pesto osv Hellevalebrokk
Joohooo Grillsesongen 2012 er startet! Grillmeny 21. 04. . . Baconsurret fylt svinerullade og fylt baconsurret kyllingfilet. Mat med Marith
Jegerbiff Svinerullade. Bank kjøttet flatt. Smør på karamellisert løk. Dryss over timian. Dekk med skinke. Legg en asparges på hver filet og rull sammen NRK
Svinerullade og 17 tips til god smak I dag får du oppskrift på svinerullade og mine tips til hvordan få god smak i maten på min midlertidige blogg på jernia Hellevalebrokk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.