30 minutter
på sofaen, å det var hardt å komme seg opp. Men etter litt motivasjon (les sjokolade med lakris og pepsi max i kjøleskapet), gikk det som en lek.
Få dagens rett som nyhetsbrev . 5 dl matfløte 2 dl revet hvitost Send handlelisteKok brokkolibukettene i lettsaltet vann i 2 minutter og hell av vannet. 20 minutter til gratengen er gylden og fin
Jeg ga vel aldri sushi en ordentlig sjanse (sjømat, som i tillegg var rått fikk meg omtrent til å snu i døren), men så skjedde det ett eller annet langs veien og den siste tiden har det prydet middagsbordet opptil fire ganger i uken(
Gni den ut med en gaffel slik at den blir kornete. nos oppskrifter eller komponere dine egne Få dagens rett som nyhetsbrev Her får du svært så praktiske kokketips
Bre risen utover noriarket. Denne supersunne middagen lager du på 17 minutter (som det tar å koke risen). Start med å koke risen Risen kommer i boil in bag poser så det er bare å koke opp en kjele med vann og la det småkoke i 17 minutter
Stek karbonadedeigen med krydder, hakkede tomater og grønnsakene – alle utenom søtpoteten. I dag lagde jeg en deilig ovnsbakt rett med søtpotet, et sunnere alternativ til den ovnsbakte pastaen jeg pleier lage
Sil ut vannet, brettut risen på et stekebrett med bakepapir på, legg i kjøleskap. Kok opp vann, tilsett ris, la koke i 20 minutter. Legg på alt det andre, rull og kutt i 8 biter. 20 stk nori (fra internasjonal butikk)
Tilsett chorizo mot slutten av stekingen. Flere lekre omeletter finner du her Her finner du flere gode tapasretter Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif
Tilsett hvitløk, persille og spinat og stek videre til spinaten klapper sammen, et par minutter. Ha i fløten, kok opp og tilsett maisenna utrørt i et par spiseskjeer vann
Dessverre var kjøkkenet stengt og jeg bestemte meg for å prøve det en gang, det har gått ganske lang tid i mellom og jeg husker ikke engang hvor det var
1tomater, flådde uten frø og hakket. 1Ingredienser 1 ss mais- eller peanøttolje 1 stk finhakket løk 900 g tomater, flådde uten frø og hakket 5 dl hønsebuljong 2 stk store friske korianderstilker stk salt stk nykvernet svart pepper stk grovmalt svart pepper til pynt Send handlelisteVarm oljen i en stor kjele og stek den finhakkede løken under omrøring i ca 5 minutter, eller til den er myk og gjennomsiktig, men ikke brun. Kok opp, skru ned varmen, sett på lokk og la suppen småkoke i ca 15 minutter
evarmrøkt lakse- eller ørrtfilet (fersk filet uten skinn og ben kan også brukes). 1Ingredienser 500 g evarmrøkt lakse- eller ørrtfilet (fersk filet uten skinn og ben kan også brukes) Dillkrem 3 dl lett crème fraîche (1 beger) 1. 2 minutter på hver side
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.