utfordrer dere til å teste det ut om sushiog maki er noe for deg eller deres familie. Jeg fikk muligheten til et lite samarbeid med Saitaku sushi, og jeg skal si dere det – dette ble en suksess
Deretter er alt klappet og klart for selve makirullingen. Jeg vil anbefale å ikke bruke for mye vann. Som regel står det instruks på pakkene (skylle først, småkoke med lokk og deretter tilsette eddik)
Prikken over i’en er sprø wasabi peanøtter til, men disse er ikke for sarte sjeler. Grønnsaker med sterke farger er proppet med vitaminer og du trenger ikke å tilberede de på annen måte enn å skjære de opp
med. Herlig sushi som også er billig. Skjær opp avocado agurk og crabsticks i lange remser. Legg deretter et lag ris på et nori-ark (tang) og legg de andre ingrediensene langs arket
Let it boil for only a few minutes, and then reduce the heat to let it simmer. Wawiii it’s SUSHI time. This sushi is actually quite easy to make, although it might look like something that takes a whole lot of time to prepare
Planen var egentlig å spise sammen med bestemor, men det ble litt knapt med tid så den fine treplaten ble byttet ut med en takeaway-boks ogsushien ble inntatt i bilen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.