Disse sure godsakene er virkelig blitt en favoritt her i huset, både blant store og små. Heldigvis er de kjemperaske å lage, og til godteri å være er de jo ikke det verste en kan putte i seg
De er ikke mye vanskeligere å lage enn potetkaker laget med gluten, blir selvsagt mindre elastiske og sprekker litt lettere, men smaken er vel det viktigste
Surdeigstrenden er fascinerende og sympatisk med tanke på at det er naturens egen gjær man bruker, og man lærer seg å lage brød uten å være avhengig av butikkjøpt gjær
Jeg knuste potetene først i en lite foodprocessor, og deretter tilsatte jeg resten av ingrediensene. Jeg forøkte meg litt frem med vannmengden, siden den kan variere etter hvor store potetene er og type poteter man bruker
Potetrestar har ein også ofte, og dei får bli potetkaker. Potetkaker/lomper. Eg lagde det saman med min kjære her om dagen, og den kjensla av varm potetkake, smeltande smør og sirup i munnen fylte meg med lykke
Og siden du er så nysgjerrig, her har du oppskriften. I dag har vi lagd potetkaker på nesten samme måte som farmor brukte å gjøre mens hun var blandt oss
Her er humus servert på potetkaker. Dette laget jeg til åpningen av Løkkeveien, og de forsvant fort. De beste i vårt område synes vi at er Lisbeths potetkaker
Skrell potetene, skær dem i tykke skiver, legg dem i kjelen og kok opp. Istedet for å lage potetmos, ville jeg prøve ut en annen variant, nemlig potetkaker
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Potetkaken passer godt sammen med andre matretter fra Midtøsten, for eksempel falafel, hummus, tabbouole og auberginerøre, og er perfekt å ha som rett på en buffét
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.