Jeg lager imidlertid nesten alltid brødet selv, og jeg har best erfaring med surdeigsbrød. Jeg reduserte den til ett brød, da to brød er alt for mye for meg
Når jeg lager landbrød bruker jeg vanligvis ikke oppskrift, jeg bare «slumper» som det kalles, tar litt av det og litt av det til det har passe konsistens
Endelig er det tid til å dele oppskrifter med dere. Jeg tenkte å dele oppskriften på brødene vi lager på Bakerinnen, et av de vi selger mest er vårt franskelandbrød med skoldet rug
Eg vart litt sein før eg kom i gong med deiga til brødet så eg juksa litt og tilsette pittelitt gjær, slik at eg skulle vere sikker på at brødet vart ferdig
Elt deigen godt og sett det til å heve så lenge du gidder,minst en times tid. Jeg vet ikke helt hva dette har med Frankrike å gjøre,men de spiser det visst på landet der
-) Min anbefaling til å lage mandelmel er derfor som følger. -) Livet er godt. Jeg har i tilleggtil dette bakt alle kakene til mine døtres dåp, og slikket utallige kalorier av slikkepotten
- smak til med salt og nykvernet pepper. - litt revet ost. Det lønner seg i aller høyeste grad og gir til gjengjeld en nydelig og fyldig smak på suppen
) Må vel se å lære meg gjær hemmelighetene en dag, men framtil da er dette et godt alternativ. Ved å tilsette Lavender pastafarge av merket Sugarflair i marengsen fikk jeg denne herlige duse fargen
Skill eggene og visp sammen eggeplommer og sukrinmelis til en stiv eggedosis. Oppskriften er hentet fra kokeboken Frisk med lavkarbo – Selskap og helg av Dr
Men jeg er sta som et esel og gir meg ikke, så derfor prøvde jeg meg frem med x-antall oppskrifter, og fant tilslutt en måte som funket for meg og som gjorde at jeg gikk det til
Jeg ble veldig glad da min gode venninne Anna lærte meg opp til å lage makroner helt selv - og her kommer grunnoppskriften, og den er slettes ikke vanskelig
Jeg har brukt hjemmelaget kyllingkraft og bruk gjerne det dersom du hjemmelaget okse- eller kyllingkraft tilgjengelig, ellers bruk gjerne jacobs utvalgte okse- eller kyllingkraft
ikke å følge oppskrift når jeg lager løksuppe, det går mer på 'gefylen', men nå har jeg prøvd å skrive ned en versjon jeg liker veldig godt og som jeg synes passer perfekt til hverdag, helgekos eller når man skal ha gjester
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.