Årets 17- mai kake er en fornøyelig smaksopplevelse. Jeg er sikker på store og små, ung som gamle vil spise kaken med iver og feststemt glede på nasjonaldagen
Jeg abonerte på matbladet spis bedre og det var i mai nr09 jeg fant denne gode oppskriften. Det er en oppskrift på en sprudlende punsj som er deilig å drikke på sommern snår det så varmen
Kamskjell servert med kremet saus og asparges. 25. 10. 2014 kl. 12. 22 i. Skalldyr. Én kommentar. Kamskjell er bare nydelig, og når man har tilbringt sommern på Hitra så blir det unektelig ofte en del av menyen
På tide å blåse litt støv av bloggen å blogge litt igjen. Det er midten av sommern allerede å jeg har endelig fått tak i ispinneform jeg har sett etter lenge
Jeg elsker reker på fersk loff. Jeg hadde venninen min på reker og da laget jeg dette gode smøret. Det tar seg ut på bordet og det smaker selvfølgelig supergodt
Denne kaken bakte jeg til min søster. Hun skulle ha den med til sommerns sangkafe. Marsipankake. 1 bløtkakebunn(oppskrift her)3 dl bringebærsyltetøy(eller annet)6 dl fløte5 dl vaniljekrem1,5 pk marsipan gjerne Landlord fra REMAMaisennamel til utbakinglitt sukkerpynt, blomster eller roserDel kaken i to og smør alt syltetøyet på den ene delen
Blåskjell og reker. 26. 06. 2015 kl. 23. 25 i. Middagsretter. Én kommentar. I dag har vi virkelig fått smake på den norske sommern, det har vel vært den varmeste og fineste dagen så langt i år
Rørte bringebær. 17. 08. 2015 kl. 22. 19 i. Safting/Sylting. Ingen kommentarer. Hei igjen, lenge siden sist. De siste månedene har gått i ett, spesielt den siste
og så vente på sommer'n. Jøjjemeg, den håndballfrie helgen er nå over. Det har vært sprengkulde deluxe i mine øyne, og jeg har vært noe oppgitt i forhold til all snøen som føyket lørdags night og la seg som en dyne til slutt
Rørte jordbær. 09. 07. 2015 kl. 21. 26 i. Safting/Sylting. 2 kommentarer. Nå som sommern er her for fullt er det greit å starte forberedelsene for resten av året
HEIHEI. Nå er det snaaart helg dere. Og sommern er UTEN TVIL ankommet tigerstaden. ) LIKES. Kom over en oppskirft jeg har delt på bloggen tidligere som jeg må prøve igjen snart
Så er det uunngåelige her. det er på vei til å bli høst. Sukk, jeg er et ekte sommerbarn og kunne tenke meg 9 måneder sommer og en måned hver av de andre årstidene om jeg kunne velge
Nå på sommern prøver vi å spise ute så ofte vi kan. Og med ferie og fri så har jeg ikke hastverk med å spise frokost om morgenen men kan ta meg tid til å lage rundstykker om jeg har lyst på det
tur til Eltrane er det og då tek eg ikkje i, det er i mine auge Sulafjellet`s finaste turmål. På morrakvisten såg det ut til å bli ein fantastisk dag der Sulafjellet bada i haustsola, og den berre låg der å venta på oss i dag
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.