Legg tilbake i frysen til sjokoladen har stivnet. Denne oppskriften er vakre Kristine Weber sin, jeg har bare gjort litt anderledes med utformingen av resultatet
Den er dønn seriøst HIMMELSK og eg vil at mange vil prøve seg ♥Kombinasjonen mellom salt&søtt, sjokolade, karamell og peanøtter er virkelig uslåelig - denne er garantert en favoritt hos meg
Hakk sjokolade og peanøtter i mindre biter og ha i. Det er onsdag aka lillelørdag og før jeg stikker en tur til byen for et møte, gir jeg dere denne digge iskremen
Den minner meg veldig om den sjokoladekaka mamma laget til selskap da jeg var liten, som var minfavorittkake over alle, så jeg er veldig fornøyd med oppskriften og håper den faller i smak hos dere også
Med en mor som er diabetiker så er det alltid morro å lage noe hun også kan kose seg med til jul. Her er både nøttebunn og gulkrem laget med Sukrin, en fullverdig erstatning til sukker i bakverk
Gulrotkake er en av minefavorittkaker, så det er på tide å poste en heimelaga, sunnifisert versjon. For min del blir det lite tid på kjøkkenet dei kommande dagane, eg skal nemlig tilbringe helga mi i Oslo med gode venninner - noke eg ser veldig fram til
oppskriften på en av minefavoritt desserter. Rør til platene er oppløst. til den skal serveres. Visp egg og sukker og frøene fra vailjestangen i 15 min
Denne er, som stort sett alle oppskriftene mine, sukkerfri. mai er på g og ikke minst sommeren er det vell passende med en oppskrift på hjemmelaget softis
Og det trengs ingen kulinariske kunnskaper for å få til et vellykket resultat. Barnas favoritt grateng visper du raskt sammen på 1-2-3. - makaroni (til 4 pers). Sett så makaronien på kok (mål opp til ca 4 personer). La det stå i ovnen til osten er gylden (ca 10-15 min). makaroni (til 4 pers)
Ah – disse har jeg hatt gleden av i noen dager nå. Hell vikingmelk i en bolle som er mikrosafe, ha i sjokolade i mindre biter, fibersirup og sukrin gold
Tilsett olje, vann og vanilje. Tilsett mer vann om røren trenger å tynnes litt(hvor mye veske kokosmelet suger til seg kan variere litt i mellom kokosmel-typene), eller mel linfrømel om røren er for tynn
Tilsett det bløte gelatinpulveret og la det smelte helt i den varme sirupblandingen. Ha alt over i en kjøkkenmaskin (med lokk i tilfelle det spruter i starten) og la den gå i et kvarters tid til du har fått en hvit og luftig blanding
Men det trenger ikkje å være tilfellet, denne eplekaka er saftig og god med god samvittighet. Det er mange som mener at sukkerfrie og "sunnere" kaker ikkje smaker noe godt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.