Tilsett sukker og melk og øk varmen litt. Rør forsiktig og dekk til med lokk. Ingredienser2og 1/2 kopper melk1/2 kopp smør1/2 kopp blanding av nøtter og rosiner1 kopp sukker1 kopp semulegrynLitt salt. MetodenTrinn 1Smelt smør i en panne. Trinn 2Tilsett blandingenav nøtter og rosiner og stek. Trinn 3Tilsett semulegryn og stek på svak varme. Trinn 4Når mestepartenavvæsken er absorbert, tilsett salt. Trinn 5La retten hvile noenminutter før servering
Pasta uten nyrevet parmesan ved sidenav er uaktuelt. Dessuten så trengs de til GT og Mojito. Foruten at jeg spiser den bare somden er så harden masse muligheter
Bruker du papirformer, ha to utenpå hverandre, ellers flyter det lett ut. Fornuftenogtankene på å holde litt, bare litt igjen på kaloriene bli helt overstyrt av "må ha det, bare må ha det"
Deilig ogenkel hverdagsmat,. Denneoppskriften, som er en stor porsjon,. Overraskelsen var stor når Fruensstrengeste kritikere viste sin begeistring for dennemiddagen
Det funker for meg, men det finnes sikkert mye bedre krydder der ute. Serveres med jasminris og evt en “dæsj” lett rømme eller kesam + strø over litt parmesan på den varme kyllingen
Jeg er ikke så happy med å legge ut mobilbilder her på bloggen, mensiden det er har vært så mange av dere som ønsket oppskrift på gårsdagens kalkunwraps tenkte jeg å legge densiden det tross alt er fredag
Bland dette god ut slik at gjærenog sukker er oppløst. Skriv utTweet. Da jeg var litenog ble tvunget opp på fjellet var vissheten om at banan og loff ble servert på toppenav fjellet det som hold meg gående (bokstavelig talt)
m ogden passer utmerket til ost av ulike slag. Noe somen del av dere sikkert ikke visste om meg, er at jeg har vært Ost- og fiskesjef på Mega for veldiiiiiiiiiiig mange år siden
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.