Det er en perfekt tid for å handle eller lage gaver til jul, bake julekaker og lage julegodt. Julepynt, julekos, pakker, gløgg og tre nøtter til askepott står for tur
Dette designet er likt flere kaker jeg har laget, men jeg synes det er så vakkert at jeg gjerne lager flere kaker i dennestilen, men alle med større eller mindre modifikasjoner
Når jeg først baker focaccia kan jeg like så godt lage enstor, det er så greit å ha en bit focaccia i fryseren, det er godt til suppe, salat og til tapas, det er også helt supert å bruke focacccia som burgerbrød
Kaken er svært holdbar i kjøleskap og kan fint fryses dersom du vil bake denne nå å ha dentil jul. Når du først skal bake en suksessterte kan du like gjerne bake enstor i langpanne for denne blir garantert spist opp
Noen unngår hvetemel fordi det er rikt på karbohydrater, noen fordi det ikke inneholder særlig med næring, noen fordi det metter dårlig og har høy GI, og andre, som meg, fordi det inneholder gluten
En ting er sikkert svinekjøtt er ikke vanskelig å få tak i, men selv om det er lett tilgjengelig så skader det ikke å ta en tur tilden lokale slakteren for dette også
Når høsten sniker seg på er tiden inne for å gå til innkjøp av nye, varme jakker. Derfor har jeg laget enkjempestor jakkeguide som jeg håper kan inspirere dere
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.