Sterk pakistansk myntedressing er en frisk, sprek glede som passer til all slags grillmat, frityrstekte ting, og som dipp til rå grønnsaker. Hvor sterk den blir, avhenger naturligvis bare av hvor mye hvitløk og chili du bruker.
1 bunt
frisk bladmynte
(bruk den beste, mykeste og «groveste»)
1 tomat
4 fedd hvitløk
2 grønne
chili
½ boks
rømme
Salt
Bland alt i en foodprocessor, eller i en blender. Voila!
Bland så ut med ønsket mengde vann (smak gjerne til om du ønsker mildere eller sterkere suppe). Jeg elsker alt som er supersyrlig, passe salt og passe sterkt
Her deler jeg en sterk tomat chutney med deg. Chutney betyr mos eller puré av frukt eller grønnsaker. Forskjellen fra syltetøy er at det brukes en god del krydder og mindre sukker
Den friske sitronen, den sterke ingefæren og den søte honningen. Nå kan du smake til,synes du drikken er sterk nok fjerner du ingefæren,hvis ikke lar du den ligge i,drikken vil da bli enda litt sterkere
En frisk og sommerlig dressing som passer perfekt til poteter, grillmat og burgere. I dag serverte jeg den med entrecote, ovnsstekte poteter og en frisk tomatsalat
Vi elsker asiatisk mat. Det vrimler av indiske restauranter i alle prisklasser og kvaliteter, japansk sushi er vår nye fastfood, og vi blir lykkelige av thaimat – både i Thailand og her hjemme
LIKE KAKEMILLA ON FACEBOOK HEREEnglish version along with NorwegianNorsk. (English) Jeg er veldig glad i supper og her har du en helt nydelig og varmende versjon fullstappet av god smak og sunne ingredienser
Finhakk hvitløk, ingefær og chili ( for sterk/hot smak behold frøene i. Del kjøtt i terninger / biter. Skrell og del poteter i litt store terninger og kok møre i lettsaltet vann
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.