Langpanne sjokoladekake med glasur, non-stop og seigemenn er en klassisk barnebursdagskake. Denne kake tar ikke lang tid å lage og den er enkelt pyntet med non-stop og seigemenn
Vi brukte hundrevis av kroner på smykker, hjertebamser, skrev lange og utfyllende kjærligghetserklæringer til hverandre og gikk ut for å spise en "bedre middag" på Peppes pizza
Det er kanskje ikke lurt å lære barna dette, da de kommer til å tyv-spise sjokoladekake ved en hver anledning, og siden det tar så kort tid å lage, er de ferdig med kaka på den tiden du bruker på å hente posten
Da en av kollegaene mine kom på jobb med restene av en sjokoladekake i langpanne på mandag og hun fortalte at hun hadde funnet oppskriften på Trines Matblogg, tok jeg hintet
Da bobler jeg over av idéer, og kunne aller helst tenkt meg en kakebuffét. ) Denne gangen ble det kuttet ned til to kaker, en med bakgrunn i mørk øl og krydder, og en inspirert av «Devil’s Food Cake»
Se og Hør var hos meg en tur på onsdag og tok noen bilder til en reportasje. Jeg har skrevet i oppskriften på kremen at du skal bruke mørk sjokolade, men hvis du skal lage den til et barneselskap så hadde jeg brukt halvparten lys sjokolade og halvparten mørk eller bare lys
Denne kakeoppskriften har jeg fra moren min og har spist ved en rekke anledninger i oppveksten. ) Den passer utmerket til barnebursdag, kirkekaffe eller helgekos, er stor nok til mange og har klassiske, gode smaker
Jeg hadde egentlig ingen planer om å blogge mer i dag, men da skitur ble byttet ut med spontan baking, og resultatet ble sååååå godt kunne jeg ikke la være
Tusen takk til Det Søte liv for oppskriften til denne nydelige og milde sjokoladekaken. Jeg har oversatt oppskriften til gluten og melkefrie ingredienser, og denne blir virkelig kjempegod
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.