#oppussing #interiør #interiørblogg #mammablogg #gang #hall. 2 Oppussing - gang og trapp. God kveld. I dag har jeg brukt omtrent hele dagen til å jobbe med huset, og føler jeg har fått gjort litt for en gangs skyld
Også er det laget på 1-2-3. // annonse. Nå er endelig kjøkkenet ferdig og det er sååå deilig. Nå mangler bare småting som lister, sokkel, foringslister og dekksider
Det kommer nok til å ta litt tid før alle møbler er på plass - da jeg prioriterer å spare opp over tid til kvalitet og de tingene jeg virkelig ønsker meg
Tyrkisk tomat- og agurksalat. Men som alle som har gjennomført et større oppussingsarbeide vet. Men som alle som har gjennomført et større oppussingsarbeide vet
-) Jeg beklager at dette har gått ut over bloggingen, men nå lover jeg å komme sterke tilbake. For dere som har vært gjennom det samme vet dere hva jeg snakker om - og for dere som ikke har pusset opp et helt hus kan jeg herved gi dette tipset
Pølsesorten stammer opprinnelig fra den iberiske halvøy, det vil si fra Spania og Portugal, men den er utbredt også i Latin-Amerika, samt på Filippinene
Det går fremover med oppussingen ♫♪ Her blir det kjøkken. 600-800 g nypoteter. 1-2 stk nykål. Damp under lokk, 4-5 minutter. 600-800 g nypoteter. 1-2 stk nykål
Dette måtte vi såklart feire med oppussing og baking i helgen som var. Mer om oppussingen kommer. Rett før helgen leverte jeg og studiegruppa inn vår aller siste eksamen for i år
Det er endelig fredag og snart helg. Jeg har i de siste tre ukene pusset opp tre rom. Det er temmelig tidkrevende, men bonusen er et nytt kjøkken og nyoppusset spisestue og stue
Vi skal ikke ha noe rett-frem kjøkken. Noe som heller ikke var lett - for jeg fant ytterst lite. Pratet litt frem og tilbake om vi skulle kjøpe bare litt for å teste eller om vi skulle kjøpe alt - valget falt på sistnevnte
Snart bærer det ut på søndagstur for årets tv-askjon. (Oppussingen på kjøkkenet her har gjemt de fleste glassene i huset, derfor den litt klønete serveringen på bildene
«Le Coéres», Domaine Bernollin, Jully-les Buxy. «Klarer vi alt dette i tillegg til en 4-retters. Og til den et glass 2013 Sancerre, Jean-Paul Balland, Chemin de Barloup
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.