Spekefat. Idag har vi bare slappet av og nyt en fantastisk dag ute i nydelig sommervarme. Det har gått i mye spising siden det var mye rester igjen fra igår
Det var en god kombinasjon, men jeg ser for meg denne til en god paté eller franskinspirert spekefat med gode pølser, skinke og ost foran peisen i all enkelthet en mørk høstkveld
MandagKremet brokkoli- og cheddarsuppeTirsdagFusilli med chorizo-bologneseOnsdagSoyaglasert biff med vårløkTorsdagStekt laks med dillsmør og posjert eggFredagKylling i appelsinsausLørdagKokebloggens favorittlasagneSøndagRømmegrøt med spekefat
Friskt og syrlig tilbehør til et velassortert spekefat, og ekstra godt til fenalår. Nå som påsken står for døren har dere kanskje litt lam, viltkjøtt eller spekemat på menyen
1. Skjær spekeskinke i tynne skiver. 2. Hardkok egg, skrell og del i to. 3. Skjær moden advokado i tynne båter og anrett med en svart oliven i hver båt med fransk dressing over
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.