Kjøttbolleritomatsaus med spaghetti, det er som om Lady og Landstrykeren kommer tilmiddag. Kok spaghettien etter anvisningen på pakken, og alt serveres rykende varmt
Serveres med kokt spaghettiog revet parmesan. Grunnen til at jeg kaller denne retten "a la New York" er fordi mannen min laget denne retten ileiligheten som vileide med utsikt over Manhattan skyline, ogoppskriften på denne klassiske sausen er hentet fra New York times
Til hovedrett hadde visaftigekjøttbolleri en kjempegod tomatsausitilleggtil et rivebrød med pesto ogpistasjnøtter som jeg også har skrevet om tidligere
Hell over tomatsausenog la den renne ned mellom kjøttbollene. Disse kjøttbollene både lukter og smaker av Italiaslik at i alle fall jeg får lyst på en tur ditigjen
Denne sausen og parmesanbollene er inspirert fra Eat Street. Jeg lager kun en «fotomodell» av maten, og de andre porsjonene rundt bordet så sånn ut denne dagen
Dette er en variant med både pinjekjernerogfennikelfrø. Så godt som hvert italiensk kjøkken har sin egen familieoppskrift på kjøttboller, eller polpette, som de kalles
Men tilbaketilvirkeligheten - spaghetti med kjøttbollerogtomatsaus er virkelig godt. En stjerneklar kveld, stearinlys på bordet, rutete duk, en tallerken med spaghettiog de aller beste kjøttbollene, og sangen "Bella Notte"
Deiligeogsaftigekjøttbolleritomatsaus som er akkurat passe krydret og en grønnsaksgryte smakt til med ingefær - spis det slik sammen med pasta, eller legg disse kjøttbollene sammen med tilbehøri hot dog brød slik som jeg har gjort her i dag, av ogtil kan det være godt med littvariasjon fra fredagstacoen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.