En aldeles nydelig bløtkake med vaniljekrem og deilige solmodne jordbær. Jordbærene spiller en så stor rolle her, at man bør lage denne mens jordbærene er i sesong, eventuelt bruke annen frukt eller bær
Sverre Sætre Prosjektet | det store kakeprosjektet
En frisk og god kake som du kan fylle og dekke med ønsket krem og pynt. Her har jeg pyntet med Marshmallow fondant- Kaken er fylt med Jordbær ostekrem, ferske jordbær og litt smeltet sjokolade
En frisk og god kake som du kan fylle og dekke med ønsket krem og pynt. Her har jeg pyntet med Marshmallow fondant- Kaken er fylt med Jordbær ostekrem, ferske jordbær og litt smeltet sjokolade
Jordbærkake. Bunn. 400g Havrekjeks. Jeg bruker Digestive. 2dl Valnøttkjerner. 200g Smør. (Bunnen kan halveres, om du vil ha en mindre bunn og mer fyll)
denne oppskriften har jeg stjelt av en venninne. den er kjempe enkel og lekker den er frisk. og passer til alle årstider, du trenger ikke å må ha jordbær, du kan har bringerbær, blåbær, rips, solbær akkurat det du måtte ønske
Snart er det sommer, og jeg liker å finne på kaker som ikke tar så veldig lang tid å lage, smaker godt og som passer perfekt på grillbordet etter en deilig middag
Det er ikke akkurat sommervær i Stavanger i dag, men juni er juni og da vil man ha is. Kjører du frossen frukt i blenderen sammen med litt saft (med eller uten sukker) blir den såpass tykk at du kan helle to typer smoothies i samme form uten å måtte fryse den ene fargen før den andre
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.