Sommerbærkake med frangipanetopp
Kristin Koker
Kristin Koker
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 3 egg 100 g myk melkefri margarin*
  • 1,5 dl sukker
  • 0,75 dl rismelk, mandelmelk e.l.
  • 2 dl brunrismel
  • 2 dl søtrismel
  • 1 ts bakepulver
  • 1,5 ts vaniljesukker (tørsleffs vanila)
  • knapt 1/2 ts xanthangummi
  • en klype salt.
  • sommerbær etter ønske
  • 1 egg 0,5 dl sukker
  • 1 dl mandelmel eller skåldede, malte mandler
  • revet skall av 1/2 sitron, eller noen dråper mandelessens
  • 1 dl mandelmelk eller kokosmelk/krem, helst tykk
  • klype salt

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.