jeg har prøvd en ostesaus som er av enannenverden, den kan brukes til Lasagne, pasta, gratinertBlomkål og ikkeminst, Mac and Cheese, prøv den og du vilfå et helt annet syn på Ostesaus
Innimellomsåtreffer man påenoppskriftsomvirkelig gjør kakebakerlivet verdt å leve. For åfåtilkanten rundt, klipper du tilbakepapirsom du fester innispringformen med litt nøytral olje
Bland gjær i det tørre, og rør det hele sammentilen løs deigsom ser omtrentslik ut. Skal det fryses er det viktigå avkjøle helt før det legges i pose og fryses
Barseltreff, Brunch, Fingermat, Koldtbord, Kveldskos, Lunsj, Matpakke, Muffins, På tur. Bland så dette forsiktiginnimelblandingen, ikke rør mer ennnødvendig
Dersom du rører for mye, vilkonsistensenbli hardere, såikke rør mer ennnødvendig. Den store mengden sjokolade krever at etter steking, oppbevares kakenkjøligi et døgn- slik at denfår satt seg
Jeg tror nesten jeg må stoppe der, for jeg ser jo at jeg gir fra meg mange potensielleblogginnlegg. Etter at du har prøvd denne kommer du aldritilå kjøpe en pose kakemiksigjen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.