SØTPOTETKNEKKEBRØD OG SNART HELG. 06. 03. 2015 kl. 07. 16 i. Frokost & Lunsjtips. 10 kommentarer. God morgen. Denne uka har det vært herlig vær, så nå håper jeg våren kommer
Vårfølelsen kom snikende. Blå himmel, sol og varme i ansiktet på vei hjem fra kontoret. Blomsterbutikkene frister med nydelige blå, gule og hvite vårblomster
Årets høydepunkt er vikingmarked på Borre, og jeg gleder meg som en unge. I dag har jeg jobbet for å skaffe boka «An Early Meal» og kortterminal til grønnsaksboden, satt etiketter på mjødflaskene, laget sitronmarmelade med hyllebærsmak, laget to honningkake-med-hasselnøtt-deiger, plukket og satt en dobbelt porsjon hylleblomstsaft, og plukket mjødurt til mjødurtsaft
God lørdagsmorgen ,. Da er helgen i gang og det kribler i løpefoten. Jeg er morgenfugl og trener stort sett hver dag før jobb, men allikevel er det helgetreningene jeg liker best
Endelig er det fredag. Og ikke bare det – min bedre halvdel kommer litt tidligere fra offshore enn først antatt, så det blir et lykkelig gjensyn senere i kveld
Snart Halloween - Suppe, djevelegg og urtebrød. 21. 10. 2015 kl. 12. 00 i. Supper. 8 kommentarer. Hei. Nå er det ikke lenge til Halloween, så i dag blir det Halloween inspirert mat på bloggen
oj som vi har kost oss i helgen. Tre dager til ende med hot'n spicy meksikansk mat. Vi hadde faijitas , med guacamole og salsa på fredag, nachos med guacamole og salsa på lørdag og restene på søndag
Det nærmer seg Halloween og hos oss har det blitt tradisjon å feire. Vi har fireårs "jubileemu" for Halloweenfest med jobben i kveld, som er en slags kurvfest hvor alle tar med mat til felles tapasbord, og ungdommene lager skrekkelige og mindre skrekkelige spiselige "treats" til uskyldige barn som måtte komme på døren om noen dager
I morgen er det fredag, starten på påskeferien og min tur til å ha med fredagskake på jobben. Jeg har laget saftig sjokoladekake og pyntet med kvikklunsj
Endelig helg. ). Helg er bestanding så godt og avslappende. Denne helga er det jo også morsdag. I dag har jeg laget en appesinkake til familien min som driver og pusser opp
EggehakkDu trenger. 6 egg 2 vårløk 2-3 ss lett majones3 ss creme fraische (kan byttes med kun majones, men jeg velger ofte denne for å gjøre den litt lettere og syrligere)Salt & pepper ( må smakes til, men bruk alltid nykvernet pepper)Slik gjør du
Torsdag pakket vi bilen og dro til fjells, og vi kom ikke hjem før sent igår kveld. Jeg er godt opplært av min far, og dermed god på å forevige øyeblikkene og bevare minner i lyd og bilde
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.