smuldrepaimed rabarbra. Eplekake, eplepai, smuldrepai eller er det crumblecake. Skrell og ta ut kjernene av eplene og del de i båterBland de med brunt sukker og kanelBland smør, mel, havregryn og sukker med hendene
Eplekake, eplepai, smuldrepai eller er det crublecake. Skrell og ta ut kjernene av eplene og del de i båterBland de med brunt sukker og kanelBland smør, mel, havregryn og sukker med hendene
Smuldrepaimedepler er så enkelt at selv et barn kan lage det. Jeg foretrekker egentlig upasteurisert smør, men det hadde jeg ikke i kjøleskapet da jeg lagde denne smuldrepaien, så da ble det kokosolje
Ninas gode liv. 51, Meløy. Takk for koselige kommentarer på min blogg. -)
Jeg skriver hovedsaklig om mat, og finner min inspirasjon i det norske, franske, itaienske, engelske, marrokanske, thailanske
Dette er en lettvint smuldrepai som vi laget ofte før jeg fikk cøliaki, og jeg har tenkt og tenkt på hva jeg skulle bruke for å få til en god smuldredeig
*Bland sammen alle de tørre ingrediensene med smøret og strø dette over eplebåtene. Det var Ellen som laget denne på søndag da jeg slappet av på sofaen, men siden den var så god så deler jeg oppskriften med dere
Sjokoladekake med kulturmelk. På bloggen Hannes Kaker fant jeg en oppskrift på sjokoladekake med kulturmelk, og denne er utrolig god, saftig og holdbar i flere dager
Den ble ekstra syrlig med et par eplebiter i. og passet perfekt en sommerkveld med litt kaffe. Legg rabarbra og epleblandingen oppå og smuldre det resterende av smuldredeigen oppå
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.