Roastbeef, som stekes ferdig på forhånd, samt sopp og løk, (dette tilbredes også på forhånd og varmes opp rett før servering), samt poteter med dilldressing, broccoli salat og saus
Det var ikke så lett å få tak i knappene slik jeg ønsket å ha dem, men lyktes til slutt. Oppsatsene bestilte jeg hos Vili & Ve, Åkrehamn, hadde forklart litt hvordan jeg ville ha dem på disse fatene som jeg fikk låne av ei venninne
Nytt oppdrag fra en familie som har bestilt fra meg før. denne gangen cupcakes til konfirmasjon. Hadde på forhånd levert smaksprøver på cupcakes og de falt i smak hos konfirmantenten
De andre Pavlovaene jeg har lagd, har vært sprø hele veien igjennom til kremen har myket dem opp, og kremen må has på noen timer i forveien for å få til dette
Sett till sides. Låt styvna till nästa dag i formen. Smält det i ugnen på 200 grader till det har smålett…håll noga utkik på det. ca 10-15 minuter varierar väldigt i från ugn till ugn. Sänk värmen till 125 grader och låt den står där 2,5 timme…den skall vara fast och kolla den gärna i mellan åt så du inte har inne den før länge
Før helgen fikk jeg lage en kake til konfirmasjon der tema på kaken skulle være jakt. Jeg kom frem til at det å male marsipanen i stedet for å blande fargen inn i marsipanen ville gi en finere effekt
Bordkortene passer godt til konfirmasjonbordet som pyntes i rosa og lilla fargetoner. Helt til slutt i innlegget finner du fargeskalaen jeg har brukt samt bildet av den vakre buketten som fargene er hentet fra
For å lage kaker som var "voksne" nok til å passe som konfirmasjonskaker, ble dette valget. Legoklossene man ser på sidene og fronten av kakene, er hvit marsipan som er farget, kjevlet ut og skåret til rektangler og kvadrater som passer med størrelsen til legoklossene på toppen
Johanne er tanten til mamma, og jeg er vokst opp med hagen full av rips. Til vanelig lager vi den bare i en stor skål, og du kan ta den mengden du selv ønsker
MATMERK og Matbloggsentralen inviterer til utfordring med FENALÅR som tema. En lekker smakfull salat, som passer ypperlig til forrett eller når du har lyst på noe salt, søtt og syrlig ✿
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.