Hei og god mandag. Her kommer et tips til en lun sommersalat med kylling. Sommeren er høysesong for grillmat og isspiing, men det er også høysesong for norske frukter og bær, og salater
Det er en stund siden jeg la ut en oppskrift her på bloggen så nå var det på tide igjen. Smaken man får av red curry paste og kokosmelk er helt fantastisk og denne enkle middagen vil jeg anbefale dere å prøve
Denne gangen ble det en lunog grønn salat som vi spiste på lørdsagskvelden med røkt laks til. Vask potetene, rens løken, skrell nepene og del i biter, skvis (klem flat) hvitløksfeddene og smør en form med olje
Da har du en lettvint, sunn og rask middag eller lunsj. Disse fiskekakene blir saftige ogsmakfulle, og jeg garanterer at selv den mest kresne unge kommer til å elske disse
Oppskriften er vegansk, svært næringsrik og veldig god. salt og pepper. Fres løk, hvitløk og sellerirot i ½ dl økologisk olivenolje på middels varme i noen minutter
Det er sommertid og høgsesong for grilling. Det er nok mange som kjenner seg igjen i menyen med kjøtt/fisk, ris/potetsalat og grønn salat som standard når det er grilling som står på planen
En av deltakerne laget forskjellige vegetariske tapas og squashkaker var blant disse. Nå er ikke mine squashkaker en kopi av de som ble servert i programmet, men det er en del likheter selvsagt
Endelig mandag – og det betyr en ny kjøttfri dag. En rask tur innom for å gi dere dagens lunsj. Det ble litt hagearbeid i dag og, epletreet gir oss dessverre bare syke, råtne epler så det måtte ned og nytt tre skal plantes
Nydelig, smakfull potetsalat. Serveres til grillmat, røkt kjøtt og stekt fisk. Salt og pepper. Legg potetene på ett fat og legg rødløk, oliven og kapers over potetene
Disse grønnsaksvaflene metter godt i magen og smaker skikkelig godt. Prøv dem til lunsj eller kvelds. Vask og skrell potetene og kutt dem i grove biter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.