SMAK, restaurant i Bodø med fokust på ekte mat!
Lilalife
Lilalife
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2 uker senere er jeg tilbake på Smak, men nå for å ta meg en prat med Espen og Eva
  • 500 g rabarbrastilker
  • 1 dl vann
  • 2 dl sukker
  • 1 kanelstang
  • 1 stjerneanis
  • 1 vaniljestang
  • 250 gr havregryn
  • 50 gram solsikkekjerner
  • 50 gr sesamfrø
  • 50 gr valnøtter
  • 50 gr hasselnøtter
  • 25 gr brunt sukker
  • 2 klyper maldonsalt
  • 1 dl eplejuice
  • 1 ss honning
  • 1 ss smør
  • 100 gram tørket frukt
  • og bær
  • 750 gr råmelk
  • 120 gr eggeplomme
  • 450 gr sukker

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.