Jeg gikk meg en lang tur i finværet i går, og lagde deilige smørkjeks og granola. Hei og god formiddag, det var en fantastisk deilig dag i går og det ser ut solen skal fortsette å skinne
I går bakte jeg mine første smørkjeks, og jeg lover - det er ikke siste gang. Smørkjeksene ble virkelig kjempegode - kanskje ikke akkurat som Butter Shortbread fra Walkers, men likevel
Med den søte og parfumerte markjordbæren serverer vi, nyr ferskost for syre og friskhet, og for sprøhet og nøttete smak en fransk smørkjeks i Sablé Breton
Andre lukter som kommer fram etterhvert er rosin, tørket frukt, toffee, smørkjeks og kaffe. I 2013 inviterte Ringnes til konkurranse blant Norbryggs(Norsk Hjemmebryggerforening) medlemmer om å levere den beste oppskriften på baltisk porter
Jeg har også fått bakt litt idag, det ble både marsipan/peanøtt kuler og smørkjeks. Smørkjeks med mandelsmak, disse ble også veldig gode med smør og ost på - 2 hvitter- 50g mandelmel- 30g mandler- 50g romtemperert meierismør- 0,3 dl soyamelk - 1ts økologisk bakepulver- 1SS fiberhusk- Litt himalaya eller havsalt ---> Grovhakk mandlene med en kjøkkenmaskin, deretter blander du alt sammen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.