Fordel smårettbacon over rosenkålen. 1pk ferske rosenkål. vask og rens rosenkål og del de i 2. Sett inn i ovnen ca 20-30min. Når de har stått ca 15min, ta ut formen, strø over litt revet ost og sett inn i ovnen til osten er smeltet og rosenkålen er mør. #hashtag #blogg #inspirasjon #helse #kosthold #mat #middag #middagstips #kos #familie #oppskrift #hverdag #november #høst #bacon #middagstips 1pk ferske rosenkål
Ovnsteke rosenkål med en deilig sødme som kommer fram under karamelliseringen sammen med balsamicoeddik, og det salte og sprøstekte italiensk bacon pancetta, er et flott tilbehør til høst- og vintermat
v=wpcom-no-pv". Rosenkål i skjønn forening med sjalottløk og timian. v=wpcom-no-pv". Godt tilbehør er essensielt til høstmaten, og rosenkål er ihvertfall noe som må med
Smørdampet grønnkål. Tilbehør. March 24, 2015March 24, 2015. Grønnkål er kanskje verden sunneste grønnsak. Men hvordan bruker vi den helt enkelt i hverdagen
1 pk fersk rosenkål, deles i toKokes lett møre, pass på så de ikke koker for mye100 g valnøtter hakkes. 2 ss smør smeltes i stekepanna, tilsett rosenkål og valnøtter, stekes lettBland i hakket bladpersille og fersk timiansalt/pepperVeldig godt til vilt, kjøttkaker etc 1 pk
Og litt ekstra god olivenolje, gjerne en Toscansk en, presset på Frantoio-oliven. Det bugner av epler, rødkål, rosenkål, kålrabi, poteter, rødbeter, pastinakk, jordskokk
Stuet rosenkål. Ovnen sto på 180-200 grader C. Bakte dem i ovnen i 5-10 minutter på 200 grader. FacebookPrintMoreGoogleTwitterTumblrRedditLinkedInSkypePinterestEmail 5-10 minutter på
Svineknoke er noe jeg tidligere forbant med Sør-Tysk husmannskost. Ovnsstekte rosenkålNårrosenkål stekes i ovn med olivenolje og havsalt, blir den både søt og sprø
Mens skinken blir varm, lager du coleslaw og koker rosenkål. Rens rosenkålen ved å skjære av bunnen og skreller av de ytterste lagene som gjerne er litt skitne
Men husk og at en god middag aldri blir feil, hverken for kroppen eller familien -innimellom. 1 pakke rosenkål. Rens og kok rosenkål i lit vann og 1 ss melange. 1 pakke rosenkål
Når man har slike fine råvarer som hjortefilet bør man helst behandle den med all respekt - så perfekt steking, en god saus, godt tilbehør er viktig - og godt drikke i glasset
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.