Start med å kutte opp grønnsakene. Derfor måtte jo også tunfisk prøves. Dette var første gang jeg smakte tunfisk, det falt ikke helt i smak men jeg skal absolutt prøve igjen
Smørbrødkakermed fyll av sjømat er ein klassikar i det svenske kjøkkenet. Skal du gjere det fort og gale kan du til dømes bruke skagenrøre eller andre kjøpesalatar som fyll, men det artigaste er å lage sine eigne rører, med dine eigne favorittsmakar
Tunfiskmed hvit asparges og god saus. Rensk av det ytterste laget med en potetskreller. Tunfisk og hvit asparges, her servert på samme fat på to forskjellige måter
Den litt søtelige løk-smaken blandet medtunfisk, og hvitløkbrødet. Stek dette i en panne med litt olje og timian til det blir gjennomstekt/gjennomsiktig, men ikke for brunt
Kjekt å ha med seg til lunsj. Fin å ha med seg til lunsj, eller på knekkebrød. )1 boks hvite bønner2 små tunfisk bokser cherrytomatersukkererterbasilikum, fersk1,5 dl tyrkisk youghurt1 hvitløk (den uten båter)25 g pinjekjerner25 g parmasan1-2 ss oljeKjør i en blender tyrkisk youghurt, parmasan, finhakket hvitløk noen av pinjekjernene og oljen. Ha vesken av bønnene og tunfisken, og ha det i en bolle, del tomatene og sukkerertene i 4 og bland alt sammen. 2 små tunfisk
Smørbrødkake er en finere utgave av smørbrød, morsom å lage, flott å servere, saftig og god å spise. Bland alt til fyllet og smak til med litt salt og pepper
En deilig og "saftig" smørbrødkake. Smak til med worcestersaus og pepper. Dynk skivene med litt melk. Dekk de to underste skivene med blandingen og legg den øverste skiven oppå
2 dl melk50 g margarin25 g gjær100 g sammalt hvete grov150 g hvetemel½ ts salt3 hakkede hardkokte egg2-300 g kokt skinke i biter1 liten strimlet purre150 g revet ost1 pose majonessalt/pepperBland alt det tørre, smelt margarin og ha i melk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.