Denne oppskriften har min mor og min tante alltid laget fra vi var små. Nå har jeg vært borte to langhelger på rad, først var vi alle sammen iEdinburgh, så dro jeg på alene shoppingtil London for å besøke søsteren min
Her kommer oppskriften. Jeg har lenge tenkt å sylte små agurker, men det har vært en hektisk høst med flytting og ny jobb så tiden har rett å slett ikke strekt til
Gode små pannekaker med havremel, god til frokost, lunsj eller når du bare vil kose deg. Pannekakene kan lages med eller uten sukker, og du kan også bruke mere havremel og mindre hvetemel
Husk at deigenikke skal være klissete. Legg halvparten i et fuktigoppvaskhåndkle, mens du kjevler den andre deigen ut på en overflate som er drysset med maizenna
Porsjonsostekaker er flotte å servere til dessert. bringebær eller jordbær. sitronmelisse eller mynte. Smelt smør, knus kjeksene til helt finknust, hell smøret over og bland det godt sammen
Er brødet ennå veldig varmt når du skjærer i det, sett det på høykant så snart du har skjært opp det du skal, så minsker du sjansen for å ødelegge konsistensen på resten av brødet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.