Slottsstek
Varden.no
Varden.no
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Man bruker som regel oksekjøtt (mørbrad, filetkam med ben eller utbenet lårskive). Kalve-, elg-, og hestekjøtt lages til på samme måte.
  • 1 1/2 kg kjøtt med ben
  • eller 1 kg benfritt kjøtt
  • 2 ss smør eller margarin
  • salt, hvit pepper
  • . 4 dl vann eller kjøttkraft
  • 2 løk
  • 4 ansjosfileter
  • (ansjoslake)
  • 1 laurbærblad
  • 5 korn hvit pepper
  • 8 korn allehånde
  • 1 ss eddik
  • SAUS
  • 4 dl stekesjy
  • 1 dl fløte
  • 2 ss hvetemel
  • STEKETID: 1 1/2-2 timer

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.