Jeg tenker hver gang jeg lager den at «Damn, Line. Del potetene i båter og kok dem – pass på så potetene ikke koker for mye, trenger ikke være helt myke når de tas av plata
* brun smøret og blandinn yoghurt og vann. LCHF Lavkarbomat. LineRene'e♡. Ingen kommentarer. Jeg har drevet å letet etter ei oppskrift på lavkarbo naanbrød
En ting som knapt overlever julen her i huset er hjemmelaget julesnop, det går ned på høykant. Om du ikke klarer de klassiske sju sortene til jul, så hjelper det godt på med litt snop
Jeg freset opp purre og løk sammen med smør og timian i en kjele til løken ble blank og fin. Jeg fikk i romjula veldig lyst på noe lett mat, i form av ikke så tung mat i magen
La dette få surre noen minutter før du heller på hvitvin. En god og mager dipp lager du av. Bare for å ha sagt det - blåskjellene på Color Line er de beste blåskjell jeg noen gang har spist
Er det sånn at du ofte får venner og bekjente som stikker uanmeldt innom for en kopp kaffe/te, og der står du med kaffekannen og en bolle kokesjokolade eller sukkerbiter, og sier
Delt i biter før steking / Cut into pieces before bakingDelt i biter etter steking / Cut into pieces after bakingSTEG-FOR-STEG BILDER / STEP-BY-STEP PICTURESBløtlegg rosinene / Soak the raisinsRist sesamfrøene i en stekepanne / Toast the sesame seeds in a fryingpanLag deig ifølge fremgangsmåten / Make the dough according to the descriptionLag fyllet ifølge fremgangsmåten / Prepare the fillingaccording to the descriptionKjevle ut deigbiten til et rektangel / Roll out the dough to a rectangular shapeLegg fyll på midten / Put some filling down the middleBrett over fra den ene siden
bland alle de tørre ingrediensene kjapt sammen i en bakebolle. hvis du aldri har laget no knead bread før, anbefaler jeg deg å ta en titt på DENNE videoen som er laget av matbloggen mat på bordet
Håper dere har hatt en fin veke så langt. Denne posta eg først i April i år - så den har våre på bloggen ei stund og er allerede prøvd blant mange av dere
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.