Jeg slår likevel etslagforpoteten. Poteten ble siden fattigmannskost og fattigmanns trøst i harde tider, der skrinne kår var hverdagslivetfor mang en småbonde
Det er så langt den beste ostekaken jeg noen gang har smakt, og nå har jeg hatt som prosjekt å kjøpe ostekake til dessert når jeg har vært ute og reist, for å se om jeg klarer å finne noe som kan være enda bedre
Skjær tomater og squasj i skiver og legg lagvis tomater i bunnen på en lasagneform (husk å krydre mellom lagene), hvitost oppå og squasj, et lag til med hvitost og tomater og tilslutt toppe med hvitost i skiver over det hele
Denne gangen ble det svært enkelt for min del. Et sunt og enkelt mellommåltid. #Mat #Oppskrift #Tips #Sunn #Helse #Hverdag #Torsdag #Mellommåltid #Lefse #Laks #Protein #Sunnhet #Blogg #Blogger #Matblogg
Bruk hendene og lag små kuler med deig som du fordeler på etstekebrett med bakepapir. Åh som jeg koser meg med kaffe og serinakaker i det jeg skriver detteinnleget
Jeg har alltid hatt lyst til å prøve en rett med kvede for å kjenne hvordan det egentlig smaker. Kvede kan ikke spises rå, for da er den giftig, men i kokt tilstand smaker den som en blanding mellom aprikos og eple
Et proteinrikt mellommåltid. Jeg har virkelig fått smaken på byggryn siste tiden og her kommer enda et frokost eller lunsj / mellommåltid tips med byggryn
Coppolas skuespillerkarriere tok i prinsippet effektivt slutt der på trappen til Teatro Massimo etter at prestasjonen hennes ble kåret til årets verste på filmlerretet(synes alliekevel det er på sin plass å nevne at hun har gjenoppstått mange ganger som regissør for praktfulle filmer som “Lost in Translation” og ”Virgin Suicide”)
Det har derfor blitt en del utekjøkken de siste ukene. Her fikk jeg muligens smisket meg til en innføring i tørka pølser som passer til pinnekjøtt, og ikke minst fikk jeg en oppskrift på "Ungarske grillpølser" fra Steinar Lund som er sjefen på "Sandøya båtbyggeri"
I den grad det fantes oppskrifter fra regionen må det være lov å være så ærlig at det meste var et stykke fra slik jeg var vant til å spise den, tydelig tilpasset smaker og teksturer vi i vesten kjenner fra før i sånn grad at det som er typisk for regionen nærmest forsvinner helt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.