Jeg reagerer fremdeles sterkt på dyreindustrien og får vondt innerst i sjelen av hvordan mennesket kan misbruke dyrs tillit og avhengighet av oss, så nådeløst som vi stadig får dokumentasjon på i media
Bygg er næringsrik mat og er blitt dyrket i Skandinavia helt tilbake fra steinalderen. Det kan se ut som den er såvidt tilbake inn på kjøkkenet, da det blir mere og mere populært med grøter i flere varianter
Det er Søndag og ei ny veke står for tur. Der er det lett å følge med på oppdateringer. Lunsj er for veldig mange ett viktig måltid, ettersom man gjerne er halvveis på skulen eller jobben, og trenger ett godt påfyll for å holde ut resten av dagen
Jeg blir veldig glad hvis du liker, og gjerne også deler, siden min på facebook slik at du får oppdateringer når jeg legger ut nye og fristende oppskrifter, trykk isåfall på facebook-logoenog trykk deretter ‘liker’
Vil du og få oppdateringer fra bloggen på din newsfeed på facebook kan du gå inn HER. Vent til det hele har smeltet og blitt skikkelig flytende før du tilsetter helmelken og mandelmelet og jbk
Jeg blir veldig glad hvis du liker, og gjerne også deler, siden min på facebook slik at du får oppdateringer når jeg legger ut nye og fristende oppskrifter, trykk isåfall på facebook-logoenog trykk deretter ‘liker’
Få tilsendt sukkerfrie oppskrifter og andre oppdateringer fra bloggen. Eller som søndagsmiddag med hyggelig selskap, stearinlys og noen glass rødvin til – jeg kan love deg at gjestene dine vil glede seg til å spise med en gang de kommer inn døra og kjenner lukten fra kjøkkenet
Lik gjerne siden min på facebook slik at du får oppdateringer når jeg legger ut nye og fristende oppskrifter, trykk isåfall på facebook-logoenog trykk deretter ‘liker’
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.