bland sammen det tørre. husk at fersk gjær skal blades i væsken når den er rom tepmerert. mens tørr gjær blandes inn sammen med det tørre men at væsken da må være varmere
Dersom du synes den blir for tykk, sper du på med en liten mengde kaldt vann. Smuldre gjæren i en bakebolle, hell over litt av deigvæsken og rør slik at gjæren løses opp
Lag en fordypning i midten av hver bolle og fyll med vaniljekrem. Skoleboller er supergode og populære boller med vaniljekrem, melisglasur og et dryss av kokos
De pleier å forsvinne nesten før jeg får tatt dem ut av ovnen. Bruk litt fuktige fingre for å lage grop til vaniljekremen, vær forsiktig så du ikke presser luften ut av bollene
Ferdig stekte skoleboller klar for spising. Det må ikke bli for varmt. Klar for heving. #skoleboller. Min sønn mente jeg måtte bake idag sidendet var så lenge siden
Oppskriften er enkel og det er ikke vanskeligt å få til å lage de, man kan gjøre det littegranne enkelere for seg selv ved å bruke ferdigpakke vaniljekrem
Når de er ferdig stekte så smøres de med melisglasur og dyppes i kokos – og de egner seg godt å fryse ned hvis du vil ha litt sommerbakst på lur i fryseren – men skynd deg – for disse forsvinnerfort
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.