Noen kvister sitrontimian ( hadde litt tørket fra i fjor på hytta, frisk er enda bedre. Så lenge myndighetene sier det er greit, og medisinering og foring av fisken er under lupen kjøper jeg fersk oppdrettsfisk fra butikken med mindre jeg har fått tak i økologisk -eller villfisk
(Selv foretrekker jeg å vente med deler av pyntingen til det nærmer seg servering, spesielt hvis jeg bruker bær, frukt, og friske spiselige blomster eller blader som mynte eller sitrontimian
Vær litt tilbakeholden med melet i begynnelsen – la kjøkkenmaskinen gå, så strør du på siste delen av hvetemelet til du ser at deigen akkurat slipper bollen langs kantene – da er den passelig
– Sitrontimian, et par kvister. I denne fyldige og fargeglade suppen har jeg brukt et hav av ingredienser, men selve basisen innholder ikke så mye, så jeg har valgt å gi deg oppskriften i to deler, hvorav del to er valgfri – du kan jo også prøve helt andre kryddere etter din egen gane, du kan vanskelig gjøre feil med denne suppen
Skjær squash i like store skiver, grill (eller stek i panne) mens de pensles med olivenolje. Sett en tapas/kjøttbolle på tapasstick sammen med nygrillet squash, romanosalatblad og avslutt med å toppe det hele med urtedressing
Jeg brukte litt persille, basilikum, sitrontimian og mynte. Alt du trenger å gjøre er å kutte opp grønnsaker, skjære chorizo i skiver og blande sammen medrømmedressing
En neve frisk sitrontimian hakkes og has i sausen Smak til med salt og pepper. Med et kjøkken som minner om en anleggsplass, frister det ikke å lage store middager
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.