Risotto med grønnsaker Lager du skalldyrrisotto tilsettes det helt mot slutten, da det egentlig bare trengs en oppvarming. Hos Superkokken er mandag ofte en vegetar-dag Oppskrifter , Mat , Drikke - Superkokken.no
Risotto med asparges Lager du skalldyrrisotto tilsettes det helt mot slutten, da det egentlig bare trengs en oppvarming. Risotto tar litt tid å lage Oppskrifter , Mat , Drikke - Superkokken.no
Skalldyrsrisotto med chorizo og safran Myk og kremaktig risotto med en herlig smak, en risotto kokt på blåskjell og rekekraft sammen med fenikkel og dill, et bedre måltid må du lete lenge etter ganske enkelt
Skalldyrrisotto Skrell og grovhakk løken. Varm oljen i en gryte. Legg i løken og la den frese i noen minutter. Hell risen og de hele tomatene i vannet og rør om Varden.no
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.