Oppskrift Sjokolade ganache. ) Sett kaken på en rist og tøm den varme sjokolade ganachen over kaken, bre den utover så den renner ned på siden av kaken også
Chocolate ganache glacing. Dypp donutsene i ganache og pynt med sprinkles. Du trenger. 3,2 dl melk. 50 g gjær30 g smør150 g sukker1 ss vaniljesukker1/2 ts kanel1 klype salt2 egg625 g gjær
Sjokolade ganache 100 gram mørk sjokolade (70 %) 1,2 dl kremfløte. Sjokolade ganache Ha sjokoladen i biter i en skål Kok opp fløten, hell over sjokoladen og vent 3-4 minutter. Sett i kjøleskapet i 15-20 minutter Ha over ganache og pynt med frosting, mokkabønner og Toffee ( eller annen ønskelig pynt)
Hei alle dere, nå er det helg og mange av dere har startet juleferie – så gøy. I dag lagde jeg en herlig sjokoladekake, fylt med bringebær og deilig silkemyk ganache
Ganache. The recipe for the ganache you can find her. Hi Everyone, It’s Thursday and this means another episode of Manuela’s Diner on my Youtube Chanel, Thanks for all your lovely comments you leave on my Youtube Chanel, it makes me happy to hear you guys love the Baking Serie on my Chanel
Denne gangen har jeg brukt sjokolade ganache, som er kokesjokolade blandet med fløte og evt smør. Sjokolade ganache er veldig mektig og rikt på smak, så det er nok å smøre et tynt lag over, eller helle det over mens det fortsatt er flytende
Sett så kaken i kjøleskapet mens du lager sjokolade ganachen. Til Sjokoladeganachen. Hell sjokoladeganachen over kaken, begynn på midten og la den renne nedover sidene
I dag var jeg på barseltreff med 4 andre mødre og babyene deres. Kjempekoselig. Ei hadde med seg kyllingsalat og da tok jeg med meg noe snacks til dessert
Chocolate ganache er en av de toppingene jeg liker utrooolig godt. * Enten kan man bruke ganachen flytende ( slik jeg har gjort på bildet over her), eller så kan man la den bli helt avkjølt for å så piske den opp og bruke som fluffy topping eller fyll-
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.