75 gram smør 3 dl fløte eller vikingmelk 50 gram sukrin gold (eller honning) 3 ss fibersirup clear (eller honning) 3 dl saltepeanøtter Smelt smøret i en tykkbunnet kjele. Kok på medium varme til det blir til tykk karamell, 30 minutter. 3 dl saltepeanøtter
Her med halvparten av sjokoladebitene. Det er godt med vaniljesaus til denne kaken. 15 minutter150 g smør smeltes3 egg2 dl sukker3 1/2 dl hvetemel3/4 dl kakao1 dobbel pk Smil-sjokolade---200 g sjokolade1 1/2 dl saltepeanøtter---1/2 dl hakkede peanøtter1
Nå som helgen nærmer seg og kanskje du skal ha selskap eller bare har tenkt å lage en dessert til søndagsmiddagen vil jeg tipse om denne sjokolademousseen
Peanøttmelet er glutenfritt, og er laga av ristede, fettreduserte peanøtter som blir malt til mel. Siden det er lillelørdag tenkte eg å dele desse fantastisk gode peanøtt proteinbarene med dere
Det passer også godt medpeanøtter til for å få litt saltsmak eller friske bær. Miks smør, sukker og kakao på en medium hastighet til det har blitt fluffy
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Så fornøyd med den nye lampen fra Home& Cottage. Oppskrift Ristede salte mandler. Om du har spist opp alt jule godteriet er dette lett å lage,og veldig godt
Etter en varm suppelapskaus var det godt med en fyldig sjokolademousse. Det var ikke oppgitt hvor stor denne oppskriften var, men vi hadde en mistanke om at den med fordel kunne ha vært halvert
Det er kanskje litt feil å kalle den en sjokolademousse – men det er en deilig, fluffy dessert, som jeg tror vil falle i smak hos mange søtsugne både voksne og litt større barn
Pynt sjokolademoussenmed smørbukk kuler og finhakka kvit sjokolade. Denne oppskrifta frå Christopher Sjuve er den me alltid vender tilbake til når me skal laga sjokolademousse
Denne lettvinne desserten lages på under ti minutter og kan nytes med en gang. Tilsett sukrinmelis og smak om du eventuelt ønsker mer kakaopulver/sukrinmelis i sjokolademoussen
Frem med silikon former og litt smeltet mørk sjokolade og vips. Press deigen oppi silikon konfektformer eller en brødform kledd med bakepapir (jeg gjorde begge deler)
I dag skal du få oppskriften på en lettlaget sjokolademousse. Ønsker du å søte eller smaksette moussen ytterligere kan du tilsette noen steviadråper med eller uten smak
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.