Jeg er veldig glad i sjokolade, og med Øysteins «etterlysning» etter mindre søte makroner laget jeg disse. Jeg har valgt å lage sjokolademakroner med to ulike typer fyll; moccafrosting og hvit sjokoladefrosting.
Da blir det både søte og mørke makroner, og begge passer nydelig sammen med en kopp kaffe eller et glass melk :)
Siden det er kakao i disse makronene tenger du ikke å skålde mandlene før du maler dem :)
Steketid: ca. 15 min Temperatur: 120 C (100 C – varmluft)
Ingenting er så godt som sjokolade. ) Dette er deilige sjokoaldemakroner med sjokoladefyll. Sophia elsker makroner og hev innpå fem stykker av disse på under 10 minutter, hun hadde garantert spist fem stykker til om jeg ikke hadde stoppet henne
Makroner3 romtempererte eggehviter1/8 ts salt40 g sukker (gjerne finkornet)100 g hasselnøtter200 g melis2 ts kakaoFyll100 g mørk sjokolade15 g delfiafett Ha eggehviter og salt i en bolle og pisk til det begynner å skumme
Jeg har vel insett at cup cakes ikke er helt min greie. Jeg beundrer alle de som tryller frem fantastiske, sukkersøte, eventyrlige cup cakes, men har ikke helt tålmodigheten til å dekorere dem, så her i huset blir det muffins med et tynt lag smørkrem eller melisglasur i skrikende farger
(Vil du ha sjokolademakroner, så tilsettes ca. For å lage makroner trenger du. BollerKjøkkenvektEvent utstyr til å lage mandelmelSlikkepotKjøkkenmaskin2 stekebrettsprøytepose og rund tuppMandelmelMelisSukkerEggehviteMANDELMEL
Brownie her, sjokolademakroner her, brune pinner her, gløgg her ♥ . Heisann, dere. Har dere en fin jul. Julen her hjemme hos familien er alltid like koselig og jeg koser meg glugg i hjel
Oppskrift sjokolademakroner. Jeg lagde 4 dessertfat som inneholdt sjokolademakroner, bringebærmakroner, mini red velvet cupcakes og panna cotta med bringebær
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.