Denne kjeksen kan du steke med en gang du har laget deigen. Kjeksene blir først harde etter at de er avkjølt, la de derfor ligge flatt til avkjøling så de beholder fasongen
Disse nydelig og myke sjokoladekjeksene som jeg laget i går, dekket mitt sjokoladebehov. Myke proteinsjokoladekjeks1 egg1 eggehvite3 ss sukrin60 g mager kesam20 g sjokoladeprotein10 g mandelmel, eventuelt kokosmel, speltmel eller annen tørrvare2 ss kakaopulver1 ts fiberhuskØnsket smaksessenser
Starter dette året med en oppskrift på enkle sjokoladekjeks. Første innlegget i januar 2015. -). Jippi. Disse er verken fancy/ekstraordinære/smaksbombeaktige i utseende eller på smak, men allikevel smaker de utrolig godt
I dag har jeg vært effektiv på kjøkkenet, har laget både sitronfromasj, knekkebrød og så prøvde jeg meg på denne nye oppskriften på sjokoladekjeks, kjempegode ble de
I mellomtiden poster jeg denne oppskrifta på sjokoladekjeks=)Vi pleier vanligvis å lage disse til jul, men siden mesteparten av søskenflokken var her nede på besøk nå, så ble det til en liten sommerbaks også
Jeg har allerede lagt ut en sjokoladekjeksoppskrift på chilioghvitløk. Men nå har jeg endret litt på den oppskriften, og laget noen hjemmelagde sjokoladekjeks
Kort sagt så står det nå på kjøkkenbenken min 5 varianter av denne sjokoladekjeksen. Nå har det seg slik at veldig ofte når jeg skal bake / lage mat så begynner jeg med en oppskrift som jeg pliktoppfyllende følger
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.