Desserten er delt i tre, med en nøttebunn, et sjokoladekrem lag og søt vaniljekrem på toppen. Du kan nok med fordel la sjokoladekrem stivne i kjøleskapet, før du visper kremen og legger den over, men det hadde ikke jeg tid til å vente på igår
Da jeg begynte å lage sjokoladekrem av kokosmelk i fjor var det mange som ble inspirert, og det er ekstra hyggelig når man kan gi noen tips til de med allergier blant annet
Pyntet med en halv Mint Supreme sjokoladebit fra Lindt. Det blir litt mindre blogging fremover da jeg er i praksis, og dermed har mindre tid til baking
bland alt sammen og jobb litt med deigen den skal være fast og ikke for klisete. jeg tok sjokolade i en sprøytepose og sprøytet sjokolade over alle mint bitene
J. e. g. h. a. r. t. i. d. l. f. k. m. v. s. j. o. ,. n. å. p. y. O. u. ". L. b. F. I. 1. 0. ø. 2. 5. (. c. 6. %. ). -. 8. /. 3. S. æ. D. M. R. T. P. A. 4. K. H. E
Vel, det som skjedde da jeg prøvde meg på denne oppskriften var at jeg ble altfor ivrig med melken så blandingen ble for bløt/seig til å kunne trille kuler
For la oss komme rett til det uvanlige med denne nydelige desserten. Og siden det mange steder er så grått og trist ute, tenkte jeg at det var passende med en dessert som gjør både kropp og sinn lykkelig
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.