Dette ble altså gårsdagens raske løsning på urgent søtbehov. Smakte supernam. . Desserten er delt i tre, med en nøttebunn, et sjokoladekrem lag og søt vaniljekrem på toppen
Da jeg begynte å lage sjokoladekrem av kokosmelk i fjor var det mange som ble inspirert, og det er ekstra hyggelig når man kan gi noen tips til de med allergier blant annet
Denne desserten er FANTASTISK. Er man glad i sjokolade blir dette en suksess. Selv er jeg forelsket. Denne gikk ned på høykant, og det blir ikke lenge til neste gang jeg lager dette
Den sjokoladedesserten her ble til ved et mislykket forsøk til "sjokoladeprotein-godtekuler". Ikke la deg lure av utseendet, dette er pur digg sjokoladedessert på sitt beste
Greit - jeg har hengt meg på trenden for fullt. Så nå har søtpotet blitt en gjenganger på handlelista. For la oss komme rett til det uvanlige med denne nydelige desserten
En helt herlig fantastisk sjokoladedessert ✿. Sufflé kommer fra fransk og betyr å ”blåse opp”. Ostesufflé er vel den meste kjente, men det kan fint lages med andre ingredienser også
Resultatet av denne måten å tenke balanse på, er at bloggen min fylles med alt fra kjernesunne middager med masse grønt og rent kjøtt, til de syndigste sjokoladedesserter med marshmallows og karamell…
Server dem som en siderett til ulike vanilje- eller sjokoladedesserter, ha dem som topping på pannacotta eller server til krumkaker og is, - bare fantasien setter grenser
Det er direkte kjedelig og begrensende fordi begrepet forbyr alt det som for eksempel mektige sjokoladedesserter byr på – fråtsingen i søtt når man først fortjener det, lidenskap i nytelsen å spise det
Server dem som en siderett til ulike vanilje- eller sjokoladedesserter, ha dem som topping på pannacotta eller server til krumkaker og is, - bare fantasien setter grenser
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.