Eller du kan bruke restene av sjokoladen du har igjen ved å ha det over i en liten sprøytepose, klippe ett lite hull nederst og gå over kulene med et sikk sakk mønster til du er fornøyd med utseendet på dine konfektbiter
Trill det hele til en stang,del i skiver og trekkes medsjokolade. Digg mørk sjokolademedmarsipan. Kjøl essensen ned,rør det ut med dobbel mengde marsipan(jeg brukte danske odense da den smaker best og har mest mandler i seg)
Det er vinterferie, og appelsin ogsjokolade hører liksom med, og denne kaka inneholder begge deler. Tilsett appelsinsaft, smeltet, avkjølt smør og revet skall
Sikt inn melet og bakepulver og pisk på medium hastighet mens kakaoblandingen sakte helles i. Fyll lagene med appelsinfrosting, spar på litt frosting som skal på siden av kaken
Legg marsipankulene oppi og hell over sjokolade. Kna sammen marsipanog appelsinjuice. La kulene renne av seg og legg dem tilbake på det bakepapirdekkede brettet
Ha deretter i den hakkede sjokolade sammen med vaniljesukkeret og rør til sjokoladen er smeltet. Kort fortalt er det sjokolade, marsipan, nøtter og marshmallows i ei herlig blanding
Dypp marsipanbitene i sjokoladeog legg de tilbake på brettet. Smelt sjokolade over vannbad eller i mikroen (i mikro har du sjokoladen i biter i en bolle
Brownies er en vinner, og her får du en variant med hvit sjokoladeogmarsipan. Smelt smøret, avkjøl litt og bland i, ha i sjokoladenog hell i form med bakepapir
Mens marsipanbrødenemed ingefær/sitronsmak fikk sjokoladetrekkmed lakrismak og hempfrø. Fikk litt sjokolade til overs så lagde en liten plate i tillegg med litt blomster, cranberries og nøtter
tilsett resten av melet ogsjokoladenog fold det inn til det er godt blandet. Ha mykt romtemperert smør og sukker i en bolle og miks dette sammen med en håndmikser til det er kremete og litt fluffy
Legg en liten klatt med (avkjølet) karamell nedi og topp med litt smeltet sjokolade igjen. Det er fredag, straks helg og jeg har sukkerfri Smil sjokolade til dere
Cupcakene passer godt sammen med både vanlig sjokolade frosting og hvit sjokolade frosting. De smelter på tungen, er fuktige og har massevis av god sjokoladesmak
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.