Ceviche er en godt kjent rett fra sør-amerika og kan brukes med så mye forskjellig sjømat. Ceviche, eller fisk og skalldyr marinert i lime eller sitron, er en utrolig enkel måte å få et velsmakende og fantastisk godt fiskemåltid på bordet på null komma niks
Det var en oppskrift med masse egg og creme fraiche, men konsistensenvar ikke helt riktig. Problemet med de amerikanske paiene, de er litt for søte for oss, spesielt siden vi nå hadde blitt vandt til Aftenposten oppskriften
I kveld skal jeg feire bursdagen min (som er i morgen), sammen med en gjeng fine folk. Vi skal ha en liten fest hos meg, og deretter på byen, så jeg har mekket litt jelly-shots til de som vil ha det
limezesten i en bolle og miks det sammen med en elektrisk mikser. Begynn med å piske. marengsen på toppen, og den sprø kjeksbunnen bringer det hele sammen
Tradisjonelt lages denne kaken med mye fløte og egg men denne oppskiften er det kun brukt naturlige ingredienser fra morder jord, noe som ikke bare gjør det god men også full av næring og energi
På varme sommer dager er det god med noe forfriskende og kaldt i glasset. Naturlig vann med kullsyre. Press juice fra sitron og lime og ha dette i en liten bolle
Den syrlige lime fungerer perfekt sammen med den knasende fede bund og den søde marengs på toppen. Bland kornene med lidt af sukkeret, så du får lavet din egen vaniljesukker
Da jeg var på boklanseringen til Ina medbloggen Mat på bordet fikk jeg med meg en aldeles herlig kake med meg hjem sammen med kokeboken Eltefritt brød og himmelske kaker som du kan få kjøpt HERJeg bakte noen cupcakes og en formkake etter inspirasjon fra boken, men jeg tok utgangspunkt i en grunnoppskrift på muffins jeg liker å bruke, den er ganske lik
Jeg valgte å lage en variant med marengs på toppen - det kan utelates og bare serveres med krem. En frisk og deilig pai - en perfekt dessert eller bare fordi du har lyst på noe godt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.